Карфиол с майонеза

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
789
93
11/08/2019
"Разбира се, че само малко майонеза ви е нужна и ще се насладите на най-вкусния карфиол "
Приготвяне15 мин.
Готвене5 мин.
Общо20 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо772
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се изчиства, измива и накъсва на малки клончета, бланшира се за 3-4 минути.

От жълтъците и растителното масло се приготвя домашна майонеза, която се подправя със сол и лимоновия сок и се поднася към готовия бланширан карфиол.

Сместа се оформя в чиния и се украсява с магданоза. Поднася се като предястие.

Забележка: Рецептата може да се изпълни с промишлено произведена майонеза.

Мини бамбукови вилички 8,5см. 50бр.
Похапвай си вкусно с:
Мини бамбукови вилички 8,5см. 50бр.
1.00 лв.
Виж ››

Много удобни за хапване мини бамбукови вилички, които ще ви спестят безкрайното миене след поредното домашно парти. Качествени, симпатични и много практични - бамбукови вилички за забождане на вашите специални ордьоври, просто трябва да ги имате.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар