Макарони с риба тон

09/07/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо248
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете макароните в 2 л подсолена вода (според инструкцията на опаковката) и ги отцедете ги в гевгир.

Докато са още горещи, ги сипете в дълбок съд, добавете маслото и ги разбъркайте добре, за да не се слепят.

Изцедете рибата, като запазите соса ѝ, накълцайте я на парченца и я сипете при спагетите заедно със соса от консервата.

Разрежете доматчетата на половинки, добавете ги към макароните и залейте със зехтина и лимоновия сок.

Подправете готовата макаронена салата с черен пипер и сол и ги сервирайте, поръсени със ситно нарязания магданоз.

Пластмасова цедка за отцеждане
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова цедка за отцеждане
6.67 лв.
Виж ››

Отцеждането на продуктите вече е лесно като детско игра с тази практична пластмасова цедка, която се грижи и за безопасността на ръцете ви

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар