Макарони с вино

Bibata
Bibata
Новак
08/05/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо798
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

  • макарони - 4 ч.ч. сварени макарони
  • лук - 1 глава
  • домати - 2 бр
  • яйца - 2 бр сварени яйца
  • масло - 30 - 40 г
  • кашкавал - 250 г
  • вино - 1/4 ч.ч. бяло вино или шери
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете маслото на бавен огън и прибавете към него доматите нарязани на кубчета, лукът нарязан на много ситно и подправките. Добавете яйцата нарязани на кубчета и макароните. Разбъркайте внимателно и отстранете от огъня.

Изсипете готовата макаронена смес в намазенена тавичка.

На водна баня разтопете кашкавала и го смесете с виното /шерито/. Изсипете го върху макароните и печете всички 30 минути на умерена фурна - около 160 градуса.

Рейтинг

5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар