Боле с червено вино

28/02/2019
  • Приготвяне15 мин.
  • Общо15 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо84
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Виното се излива в дълбок съд. Прибавят се ситно настърганите кори от лимон и портокалова кора, канелата, карамфила и захарта.

Сместа се разбърква и се оставя за няколко часа, за да се разтопи захарта. След това се прецежда и се изстудява в хладилника.

Добавя ѝ се една бутилка газирана вода. Готовото Боле се поднася с купчета лед.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Топ Рецепти