Боле с червено вино

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
28/02/2019
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо212
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Виното се излива в дълбок съд. Прибавят се ситно настърганите кори от лимон и портокалова кора, канелата, карамфила и захарта.

Сместа се разбърква и се оставя за няколко часа, за да се разтопи захарта. След това се прецежда и се изстудява в хладилника.

Добавя ѝ се една бутилка газирана вода. Готовото Боле се поднася с купчета лед.

Бар шейкър
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бар шейкър
9.78 лв.
Виж ››

Станете истински магьосник в приготвянето на шейкове и коктейли с нашия бар шейкър. Необходими са ви точните съставки, доза въображение и бар шейкъра, за да изумите всички с прекрасни напитки, които ще им предложите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар