Винегрет с колбаси

Винегрет с колбаси2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • колбаси - 200 г салам, шунка, кренвирши, пушено пиле
  • картофи - 3 бр.
  • краставици - 1 бр., малка
  • кисели краставички - 2 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • червено цвекло - ½ главичка
  • зелена салата - 10 листа
  • яйца - 3 бр., твърдо сварени
  • майонеза - 1 опаковка
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете почистените и измити картофи, морков и цвекло, охладете ги и ги нарежете на тънки и къси ленти.

Добавете към тях нарязаните на тънки и малки филийки колбаси, краставица, кисели краставички, половината от салатата и едното яйце.

Размесете добре сместа, поръсете със сол и черен пипер и разбъркайте с майонезата.

Украсете салатата с резени от другите яйца и останалите листа от салатата.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: