Пастет от червени чушки

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
158
13/02/2019
"Не може да си живял в България и да не си опитал от българския Пастет от червени чушки "
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 737
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме чушките, изпичаме ги, обелваме и смиламе на машинка за месо.

Сиренето също смиламе и го разбъркваме с чушките, олиото, сол на вкус и наситнения магданоз.

Насипваме пастета в буркани и ги стерилизираме 10 – 15 минути.

Бамбуково плато HORECANO за поднасяне - 13 cm
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Бамбуково плато HORECANO за поднасяне - 13 cm
8.99 лв.
Виж ››

Това бамбуково плато е отговора на всички ви въпроси за красивата презентация на сладки и солени ордьоври и допълнения към ястията на трапезата. Практично, лесно за употреба и почистване. Бамбуковото плато за презентация е изработено от висококачествен бамбук и ще ви служи вярно много дълго време.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар