Пастет от червени чушки

13/02/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак645
"Не може да си живял в България и да не си опитал от българския Пастет от червени чушки "
  • Приготвяне40 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо100 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 680
  • Преглеждания за месеца3114
  • Преглеждания за седмицата118
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме чушките, изпичаме ги, обелваме и смиламе на машинка за месо.

Сиренето също смиламе и го разбъркваме с чушките, олиото, сол на вкус и наситнения магданоз.

Насипваме пастета в буркани и ги стерилизираме 10 – 15 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар