Грис хайвер с майонеза

03/01/2019
ВИОЛЕТА МАТЕВА
отВИОЛЕТА МАТЕВАКопирайтър36551483
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо232
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заварява се вода с малко сол. Сипва се грис и бъркаме, докато сгъсти. Сваля се прехвърляме в купа да се охлади.

Прибавя се настърган лук, майонеза и ако има нужда от малко сол и лимоновия сок.

Разбърква се добре и сервираме в чиния с маслинки, кисели краставички и резен лимон. Може да се намаже на филия или като разядка.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар