Грис хайвер с майонеза

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
390
5
169
4
03/01/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо688
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заварява се вода с малко сол. Сипва се грис и бъркаме, докато сгъсти. Сваля се прехвърляме в купа да се охлади.

Прибавя се настърган лук, майонеза и ако има нужда от малко сол и лимоновия сок.

Разбърква се добре и сервираме в чиния с маслинки, кисели краставички и резен лимон. Може да се намаже на филия или като разядка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар