Супа от праз с наденички

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
02/01/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо227
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаните на дребно лук и праз задушаваме за 4-5 минути в олио на умерен огън и заливаме със загретия телешки бульон и 2 ч.ч. гореща вода.

Когато течността кипне, прибавяме нарязаните на кубчета картофи, наситнения чесън и сол.

Когато се посварят, добавяме нарязаните на кубчета домати и нарязаната на парчета наденица предварително запържена.

Опитваме на сол, подправяме с черен пипер и поръсваме супата с наситнения магданоз.

Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
62.60 лв.
Виж ››

Дълбока тенджера за приготвяне на голямо количество храна - нито един празник няма да ви се опре! Имате цели 6.3 л, които да напълните със своето въображение и кулинарни умения. Голяма тенджера - голямо удобство!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар