Деликатес с карначета на фурна

17/12/2018
"Лесно е, вкусно е и обещаваме да приготвим поне по едно карначе за всеки, дошъл на гости "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 447
  • Преглеждания за месеца1123
  • Преглеждания за седмицата626
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • карначета - 15 бр.
  • лук - 15 глави кромид
  • яйца - 15 бр.
  • кашкавал - 300 г настърган
  • олио - 1 к.ч.
  • магданоз - 1 връзка
  • кимион - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока тава сипете нарязаните глави лук, олиото, кимиона, солта, черния пипер и навитите на кръг карначета, забодени с клечка за зъби, и запечете.

От ниско счупете по едно яйце вътре в кръга на всяко карначе, поръсете с настъргания кашкавал и отново запечете.

Поръсете с наситнения магданоз и сервирайте. Сервирайте със зелена салата. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар