Класическа Агнеса с яйца и орехи

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
10/12/2018
"И вие ли първо облизвате глазурата, за да проверите вкуса на Агнесата, защото и ние "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 027
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разбива със захарта, докато се получи пухкав крем. Към него се прибавят орехите, брашното и предварително разбитите на сняг четири белтъка.

Пече се в намазана с олио ниска тавичка, на умерена фурна. След като се изпече, се оставя да изстине.

Сладкишът се маже със следния крем: разбиват се четири жълтъка с пудрата захар.

Сладкишът Агнес се реже, след като е престоял 24 часа.

Професионална масивна трошачка за ядки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионална масивна трошачка за ядки
12.99 лв.
Виж ››

Ако сте привържениците на ядките и ги слагате в почти всички сладки, че и в някои солени ястия, не ви виждаме без професионална трошачка за ядки. Улеснете работата си в кухнята максимално с трошачката за ядки, която ще се справи с всеки размер и с всяка ядка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар