Класическа Агнеса с яйца и орехи

10/12/2018
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак648
"И вие ли първо облизвате глазурата, за да проверите вкуса на Агнесата, защото и ние "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо580
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разбива със захарта, докато се получи пухкав крем. Към него се прибавят орехите, брашното и предварително разбитите на сняг четири белтъка.

Пече се в намазана с олио ниска тавичка, на умерена фурна. След като се изпече, се оставя да изстине.

Сладкишът се маже със следния крем: разбиват се четири жълтъка с пудрата захар.

Сладкишът Агнес се реже, след като е престоял 24 часа.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар