Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Горчи. Грубо е на консистенция - абе, с две думи - кори със захар. Жалко за хубавите мандарини.
09.01.2024 10:58
Мая
Мая
А кората не горчи ли ?
07.02.2014 18:28
4
георги
георги
а корите махат ли се ?
24.01.2014 23:32
7
cveti stoeva
cveti stoeva
Чудесен конфитюр!
06.03.2013 11:45
2
1
Фоци
Фоци
Може ли да се направи с подсладител,понеже съм диабетик?
03.03.2013 14:10
Румяна Лазарова
Румяна Лазарова
Аман от умници!Живея 15 години в Гърция.В двора си имам всички плодове и правя мармалади,конфитюри,желета.Всички рецепти са разбира се с корите.Няма никаква грешка в превода.Рецептата е добра.Количеството е малко за българските размери,ама те не си пълнят мазите с буркани.Ако нямата какво да пишете ,не пишете поне глупости,намерете си друго занимание.
01.03.2013 20:02
6
6
Никола
Никола
Скоро преди около месец правих за първи път този мармалад - много съм доволен. Следвах рецептата едно към едно, с разликата, че не ги пастирах, а ги блендирах като махнах само пъпчиците на върха на мандарините и ги разрязах на няколко парчета за да изкарам семките. Всичко сложих като ги изчистих в блендера, блендирах после добавих захарта и сока и почнах да варя. Първия път го правих по часовник 35мин. и стана добра консистенция - нито прекалено гъсто, нито рядко. С две думи, лесен за правене е мармалада. Отнема малко време и малко и евтини продукти. Препоръчвам.
26.12.2012 01:57
2
таня
таня
Вода не се слага
27.11.2011 11:36
mimi
mimi
Към пасираните мандарини слага ли се вода ?
16.11.2011 15:00
МАРИЯ
МАРИЯ
Аз бих рикувала защото имаме много дървета с мандарини и знаем, че са хубави.
08.04.2011 13:46
Татяна  Ангелова
Татяна Ангелова
Тази рецепта правя от много време. Не зная дали е преведена правилно, но аз я изпълнявам стъпка по стъпка. Знам я от една гъркиня, живееща в Созопол. Ако имате вариации по темата, дайте ги.
17.01.2011 07:40
Jenia Dimova
Jenia Dimova
Не се страхувайте, рецептата е точна. Миналата година правих този мармалад - стана чудесен.
16.01.2011 18:45
Атина
Атина
Аз не бих рискувала да правя сладко с корите на мандарините, защото зная в какви хладилни камери с азот ги съхраняват за устойчивост. Но бих пробала с био, защото са безопасни. Все пак благодаря за гръцката рецепта.
16.01.2011 15:23
Иван
Иван
Рецептата си е много добра даже. Мандарините се слагат цели да, то кората по принцип е по-полезна отколкото вътрешността.
16.01.2011 09:45
Атина
Атина
Каква рецептата ? Значи мандарините както са с кората се варят. Не се белят. После се режат с нож и се варят. Че това да не са ябълки. Може мармелада да е добър, но рецептата не е преведена правилно.

15.01.2011 19:18
1