Тази рецепта коментираха

Анонимен
rumi
rumi
Обикновените кори за лазаня топят ли се във вода преди да започна да ги редя. Мерси за помощта.
20.02.2011 08:40
Габриела
Габриела
Много е вкусно.
04.02.2011 12:14
1
Еvelina
Еvelina
Препоръчвам ви корите на Барила, без варене.
Става бързо и лесно и много вкусно.
Аз също добавям към доматения сос с каймата и риган. А към варианта с шунка - царевица и топено сирене и се получава много приятен млечен вкус.
30.12.2010 15:48
2
Lora111
Lora111
Супер е но се внимава за калориите!!!
22.12.2010 10:10
1
Karolina Borisova
Karolina Borisova
Лазанята е супер, аз добавям към каймата малко риган и босилек.
18.12.2010 14:07
elena
elena
Много ви благодарим.






20.11.2010 17:57
катя
катя
Рецептата е уникална. Стана много вкусна лазаня.
31.10.2010 12:49
ЕМИ
ЕМИ
Лазанята е страхотна. Благодаря за рецептата. Всички в къщи много я харесахме.
04.10.2010 14:40
1
мими
мими
Голямата ми дъщеря ни покани на гости и каза, че има изненада. Лазанята беше страхотна, много вкусна, бяхме очаровани и сега си преписах рецептата. Ние харесваме италианската кухня и сега се насочвам към любимите спагети на малката ми дъщеря, но с кюфтенца. Поздрав от гр. Троян.
28.06.2010 13:15
или
или
Много вкусна лазаня. Благодаря за рецептата.
25.03.2010 14:56
зузи
зузи
Страхотна лазаня се получи.
18.03.2010 16:35