Макароните се слагат в гореща вода и се слага сол и олио или краве масло целта е да не се слепят.Така ги правя и върху макароните слагам натрошено сирене и тогава ги заливам.
02.11.2019 19:44
1
Потребител#176072
ааа приехте ме най-после, като ви малко .............,
25.08.2016 08:15
4
Мима
Когато макароните се залеят с млякото и яйцата,НЕ СЕ БЪРКАТ по вече!Слагат се във фурната и се пекът до златиста коричка.
02.10.2013 18:28
14
7
Стели
Като екстра, може да се карамелизира захар и да се залее дъното на тавичката, в която се пекат макароните. Придобиват аромат на крем-карамел и стават неописуемо вкусни.
20.09.2013 13:54
18
2
Василева
Аз добавям и около 200 грама сирене. Стават чудесни
05.08.2013 18:29
10
3
Марги Ованесян
За едната чаша са го написали от сайта явно. Ей сега го редактирам. :)
16.05.2013 11:15
1
D2S
Защо са необходими "захар - 1 ч.ч. или на вкус" и "захар - 400 г"?
15.05.2013 22:13
2
sunrise
За какво са 400гр захар и 1ч.ч. захар
Няма ли да стане прекалено сладко
15.05.2013 22:11
2
Юлиана
Отговорът се чете още в началото-макароните се сваравят!
15.05.2013 17:46
Веселин
Макароните са 500гр в сварено или сурово състояние? Мъжки въпрос.
15.05.2013 17:35
1
1
Потребител#176072
Господине, изглежда че не знаете да готвите или въобще не сте взимали пакет макарони. На пакета от макарони си пише 500 гр., то се знае, че са сурови. Всички продукти, които са написани по-горе са в сурово състояние. Извинявайте, ако нещо съм Ви обидила, но няма за какво, просто ви обяснявам.
Няма ли да стане прекалено сладко