Картофена салата с бекон и лук

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
08/04/2012
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 231
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете почистените картофи без да ги разварявате, оставете да се охладят и ги нарежете на по-едри парчета.

Загрейте 2-3 с.л. олио и запържете нарязания на тънки ленти бекон, а след малко и нарязани на полумесеци лук.

Разбъркайте и щом лукът леко омекне, сипете към картофите.

Овкусете всичко със сол и черен пипер на вкус.

Разбийте майонезата със сметаната и объркайте цялата салата, като добавите и накълцан магданоз.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар