Джинджифилов сладкиш

20/09/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8705810208
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо75 мин.
  • Порции12 бр.
  • Преглеждания общо2 086
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 160 градуса. Намазнете форма за печене. Пресейте брашното с джинджифила, канела и содата в кyпа. Добавете маслото и захарта.

В друга купа смесете яйцата с млякото и златния сироп. Прибавете към другите съставки и разбъркайте.

Изсипете сместа в тавата и запечете за 40-45 минути. Охладете. За да направите топинга, нарежете джинджифила и го наредете върху сладкиша.

Пресейте захарта и я смесете с лимоновия сок и джинджифиловия сироп, поръсете отгоре, разрежете и сервирайте.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар