Бързи гювечета с кренвирши

27/03/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713800
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 290
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във всяко гювече разпределете натрошеното сирене, 1 нарязан на парчета кренвирш и кръгчета наденица.

Залейте с доматения сок, счупете по едно яйце, поръсете с настърган кашкавал и малко олио. Захлупете с капачета и печете в умерена фурна. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

атанас
атанас
01.10.2015 19:15
Любимото ястие на семейството ни.Сложете яйцето в карая на печенето,иначе става твърдо.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв