Бързи гювечета с кренвирши

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
389
297
27/03/2015
"Бързи гювечета с кренвирши и какво още намерите в кухнята - страхотни са "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 239
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във всяко гювече разпределете натрошеното сирене, 1 нарязан на парчета кренвирш и кръгчета наденица.

Залейте с доматения сок, счупете по едно яйце, поръсете с настърган кашкавал и малко олио. Захлупете с капачета и печете в умерена фурна.

Гювече с капак с традиционни цветни мотиви
Приготвяй си тази рецепта в:
Гювече с капак с традиционни цветни мотиви
4.69 лв.
Виж ››

В глинено гювече с капак се приготвят най-вкусните ястия от Българската кухня, затова не се колебайте да си поръчате едно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
атанас
атанас
01.10.2015 19:15
Любимото ястие на семейството ни.Сложете яйцето в карая на печенето,иначе става твърдо.
1
0