Салата от алабаш и ябълки

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
308
288
09/02/2013
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 641
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Алабашът се почиства и настъргва на едро ренде, заедно с морковите и ябълката.

Сметаната се разбива на гладък крем с меда, настърганата кора и сока от половин лимон и се сипва върху настъргания алабаш.

Салата се поднася в малки купички веднага

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар