Кампари

24/09/2014
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 310
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грейпфрутите заедно с корите се нарязват на малки парчета. Заливате се с виното, вермута, захарта и спирта. Сместа се оставя да престои 15 дни.

Сокът се прецежда през марля, а парчетата плодове се изстискват добре.

След още 7 дни пак се прецежда и се налива в бутилки с капачки на винт. Съхраняват се на прохладно и тъмно място.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Gotvach.bg