Начин на приготвяне
За да приготвите италианската салатка, започнете с варенето на яйцата. Варете ги в тенджера с подсолена вода за около 10 минути.
Обелете и нарежете авокадото на филийки. За да не потъмнее го полейте с изцеден лимонов сок. Измийте и подсушете листата рукола, разполовете чери доматите, отцедете царевицата, обелете и нарежете яйцата на кръгчета.
Вземете чиния за сервиране и разпределете поставите листата рукола на дъното, сложете отцедената топка бурата в центъра, резените авокадо около нея. Добавете царевицата, брезаолата и чери доматите, без да разбърквате.
Поръсете свежата салата с авокадо със сол и малко зехтин, след което сервирайте!
Пренесете вкуса на Италия у дома с тази пъстра и вкусна италианска салата с бурата и авокадо.