Начин на приготвяне
Доматите се попарват с вряла вода, обелват се и се режат на ситно. Чушките се пекат, обелват се и се разрязват на ленти. Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се пържат 5 минути до златисто. Добавя се каймата и се пържи още 5 минути. Добавя се солта, червеният и черният пипер. Добавят се доматите, ментата и магданозът и нарязаните маслини. Добавя се яйцето и всичко се разбърква.
Тестото се разточва тънко и се разделя на две. По-голямата част се слага в тава, постлана с намазана с олио хартия за печене. Правят се стенички от тесто. Чушките се нареждат върху тестото, отгоре се слага плънката с кайма. Отгоре се похлупва с тесто и в средата се пробива дупка, за да излиза през нея парата. Пече се 40 минути на 200 градуса до златисто. Вади се и след 10 минути може да се сервира.