Руладини в сметанов сос

Кристина ЧерниковаКристина ЧерниковаДарт Вейдър102537
07/08/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 551
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме рибата и я наръсваме с лимонов сок. В единия край на филетата нареждаме: морковче, гъбки, 1 с.л. кашкавал, малко сол и захар.

Навиваме филетата на рулца и ги закрепваме с клечки за зъби. Отделяме жълтъците от белтъците. Разбиваме жълтъците с 2 с.л. брашно, прясно мляко, черен пипер и сол, а белтъците на сняг.

Смесваме всичко внимателно и панираме рулцата в сместа. Запържваме рибата в нагорещено олио и я изваждаме. Оттегляме съда от котлона.

В същата мазнина прибавяме 1 с.л. брашно, 1 и 1/2 ч.ч. вода, в която е разтворен бульона, сметана, сол и черен пипер.

Връщаме на огъня и бъркаме енергично, докато сосът се сгъсти. След това слагаме руладините вътре.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар