Тапенада

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921329743
Тапенада1 / 2
13/10/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.

Необходими Продукти

  • маслини - 1 ч.ч. обезскостени
  • червен лук - 1 ч.ч. нарязан на ситно
  • аншоа - 4 нарязани филета
  • зехтин - 1/4 ч.ч.
  • каперси - 3 с.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • коняк - 1 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се смесват в подходяща дълбока купа. Пасират се внимателно до получаването на еднородна маса.

Тапенадата се сервира с препечени бели филийки с масло, сушено месо и жълто сирене по избор. За по-добър вкус поднесете с бяло вино.

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: