Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Яйчен пастет с лук и шунка

Яйчен пастет с лук и шунка

Яйчен пастет с лук и шунка
Снимка: Тодоринка Бернардова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6
"Домашен яйчен пастет търси филийката на своите мечти - ще му помогнете ли"

Необходими продукти

  • яйца - 2 бр.
  • крема сирене - 50 г
  • майонеза - 1 с.л.
  • шунка - 50 г
  • лук - 1/2 глава
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват за 7-10 мин. Обелват се и се нарязват.

Всички продукти се поставят в чопър и се разбиват за няколко секунди да се получи хомогенна смес.

Така приготвения пастет се намазва върху препечени филийки.

Яйчният пастет с лук и шунка е готов.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: