Рибен пастет

13/05/2019
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо93
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се оставя да омекне.

Съдържанието на консервата се изсипва в по–дълбок съд, прибавят се маслото и сокът от лимона и се разбива с вилица.

Поднесете пастета с препечени филийки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар