Телешка супа с кисели краставички

28/12/2012
Георгия
отГеоргияНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо420
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на ивици и се задушава в половината сгорещено краве масло. Прибавят се киселите краставички, лукът и морковите, нарязани на ивици, и се задушават.

Налива се сгорещеният бульон. Прибавят се нарязаните на ситно пиперки.

Готовата супа се подправя със сметана, лимонов сок, ситно нарязан магданоз и останалото масло.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар