Супа от калкан

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
22/01/2011
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 470
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Калканът се почиства, измива се и се нарязва на едри парчета. Сварява се в подсолена вода с лимонов сок за около 15 мин.

Рибата се изважда от бульона и се обезкостява, след което бульонът се прецежда.

Спанакът и киселецът се нарязват на ситно и се варят около 15 мин. в прецедения бульон.

Прибавят се фидето, предварително натрошено, и обелените и нарязани на ситно домати. Супата се досварява, отстранява се от огъня и се слагат парчетата риба.

Прибавят се кравето масло и лимонов сок.

Керамична купичка от троянска керамика - 15см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Керамична купичка от троянска керамика - 15см
5.20 лв.
4.90 лв.
Виж ››

Специално за онези, които обичат народните мотиви - многофункционална и удобна керамична купичка с троянски шарки.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар