Хасковска супа от лапад

22/02/2013
Соня
отСоняНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 908
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеният от жилките и дребно нарязан лапад заедно със ситно нарязания кромид лук се задушават в мазнината и малко вода.

Поръсват се с брашното и се заливат с гореща вода.

Посолена, супата се вари, а когато е готова, се застройва с разбитите яйца и се поръсва с черния пипер. Поднася се с киселото мляко. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар