Есенна яхния

EfrosiaEfrosia
Джедай
5071k112k
Есенна яхния
11/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 750 г шарено
  • праз - 6 - 7 стръка
  • лук - 1 глава кромид
  • домати - 3 - 4 червени
  • олио - 100 мл
  • магданоз - 1/2 връзка
  • копър - 1/2 връзка
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • люти чушки - 1 зелена
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки и го задушете в мазнината с малко топла вода.

Щом омекне, добавете ситно скълцания лук и чушка, а след малко и нарязания по-едро праз. Задушете до омекване и добавете настърганите домати.

Сипете скълцаните магданоз и копър и червения пипер. Накрая посолете на вкус и доварете на тих огън.

Рейтинг

4.5
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка: