Рибник с булгур

Fat BertaFat Berta
Джедай
339
421
50
888
Рибник с булгур
05/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4

Необходими Продукти

  • риба - 1 кг дребна
  • булгур - 500 г
  • лук - 3 глави
  • олио - 100 мл
  • червен пипер - 10 г
  • джоджен
  • сол
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Булгурът се почиства и измива, сварява се и се изсипва в тавичка.

Отгоре се нарежда почистената и измита риба, посипва се със ситно нарязаните лук и джоджен и се полива със сгорещената и оцветена с червения пипер мазнина.

Посолява се и се слага да се изпече в умерена фурна.

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: