Патладжани с чесън и лук

ИларияИлария
Новак
03/12/2012
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 880
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цепнете патладжаните по дължина на 5-6 места. Натрийте отворите със сол и оставете да се отцедят.

Нарежете лука и чесъна и ги запържете в мазнината, докато лукът стане прозрачен. Добавете 2 обелени и ситно нарязани домата.

След 10 минути добавете червения пипер и едро нарязания магданоз.

С приготвената смес напълнете патладжаните в разрезите им, а остатъка сипете в тавичката.

Отгоре наредете останалите нарязани домати. Сложете патладжаните с лук и чесън да се пекат, докато останат на мазнина.

Рейтинг

5 2
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
йовчо
йовчо
13.09.2013 19:57
Това се нарича имамбаялда
0
0