Пълнени гъби със спанак

21/07/2011
Ирина
отИринаНовак
"Страхотно предястие, но предупреждаваме, че с него се пием много вино "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене4 мин.
  • Общо19 мин.
  • Порции12 бр.
  • Преглеждания общо5 267
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете спанака и го отцедете от излишната вода. Отстранените пънчетата на гъбите, нарежете на дребно. Овкусете спанака със сол и пипер и добавете накълцаните стебла.


В зехтина задушете и чашките на гъбите, за около 3 - 4 минути.

Напълнете гъбите със спанака. Отгоре настържете малко кашкавал.

Гъбите могат да се поднесат като гарнитура или като предястие.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0

Коментари (1)

стела
стела
24.03.2013 08:40
Нещо снимката не отговаря на публикуваната рецепта.Никъде не се споменава за някаква съставка с червен цвят, а се виждат малки червени парченца в пълнежа.Гъбите от снимката приличат на запечени във фурна, но и това го няма в рецептата.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв