Пълнени гъби със спанак

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
21/07/2011
"Страхотно предястие, но предупреждаваме, че с него се пием много вино "
Приготвяне15 мин.
Готвене4 мин.
Общо19 мин.
Порции12 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 914
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете спанака и го отцедете от излишната вода. Отстранените пънчетата на гъбите, нарежете на дребно. Овкусете спанака със сол и пипер и добавете накълцаните стебла.

В зехтина задушете и чашките на гъбите, за около 3 - 4 минути.

Напълнете гъбите със спанака. Отгоре настържете малко кашкавал.

Гъбите могат да се поднесат като гарнитура или като предястие.

Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
19.50 лв.
Виж ››

Вкусни ястия заслужава отлична презентация. Може да приготвите лесно и двете с кръглата бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна, практична, качествена. Бамбуковата дъска има слюда в единия край. Тя е лека и не абсорбира миризмите от различни продукти, което я прави перфектната дъска за презентация и рязане.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
стела
стела
24.03.2013 08:40
Нещо снимката не отговаря на публикуваната рецепта.Никъде не се споменава за някаква съставка с червен цвят, а се виждат малки червени парченца в пълнежа.Гъбите от снимката приличат на запечени във фурна, но и това го няма в рецептата.
1
0