Холандски кюфтета от риба

Борко
Борко
Новак
26/11/2012
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции15 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо600
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Най-напред пригответе бульона, като сипете в студена вода нарязаните моркови, лук, обеления чесън, подправките и варите около 20 минути след завиране. Прибавете рибното филе, малко сол и варете до омекване.

Ако има кости по рибата, ги отстранете и го намачкайте с вилица. Добавете към него предварително накиснатите в прясно мляко филии хляб, маслото, яйцето, сол и подправките.

Добре омесете сместа и от нея оформете средни по размер кюфтета. Всяко кюфте оваляйте в брашно и ги изпържете от двете страни в мазнина.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар