Карбонада със соев сос и кашкавал

EfrosiaEfrosia
Джедай
468
731
10
1k
23/11/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 186
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг свинско филе
  • соев сос - 100 мл
  • кашкавал - 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете измитото свинско филе на филии и ги подредете в стъклена тава от йенско стъкло. Залейте ги със соев сос и ги оставете да престоят няколко часа.

След това долейте малко вода, колкото да покрие дъното на тавата и ги сложете да се пекат в предварително загряна умерена фурна с капак отгоре.

Вече изпеченото месо поръсете с настъргания кашкавал и запечете за още 5-6 минути без капак. Поднесете Карбонада със соев сос и кашкавал с гарнитура от зеленчуци.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар