Есенен зеленчуков гювеч

Dark AngelDark AngelНовак
17/11/2012
"С право можем да кръстим този Гювеч - Даровете на есента. Опитайте и споделете с приятели "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 532
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете на не много дребни парчета всички зеленчуци.

Загрейте малко мазнина и запържете скълцаните лук, едро нарязани морковчета (ако са малки, ги оставете цели) и чушки.

запържете колкото да хванат лек загар и ги прехвърлете в тава, където предварително сте сложили тиквата и картофите.

Добавете необелените скилидки чесън и объркайте всичко с подправки. Полейте с малко мазнина и сложете ястието да се пече за 35-40 минути под фолио.

След това махнете фолиото и запечете до лек загар.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар