Пържоли на дървена чиния

14/01/2018
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2886734
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо90 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо774
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отстранете ципите от месото, ако има такива, начукайте пържолите. Върху всяка пържолка сложете кръгче лук, черен пипер, магданоз, полейте с малко мазнина и оставете в хладилника да се мариноват за 2 часа.

Извадете месата, махнете лука и магданоза, овкусете със сол и изпържете от двете страни в сгорещена мас. Също така изпържете дроба, без да го солите, отново в мас заедно със сланината.

Почистените гъби посолете, оваляйте ги в брашно и разбито яйце и ги изпържете.

Така приготвените меса и гъби подредете върху дъска или голяма дървена чиния.

Аранжирайте платото с пържени картофи и туршии по желание.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар