Тиганици с шунка

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
21/07/2011
"Имате ли си специален тиган за тиганици или може да ги приготвяте във всеки?"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 322
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като омекне, маслото се разбърква със сол до получаване на пяна, като постепенно се прибавят жълтъците. След това се добавят брашното, 3 с. л. сметана, ситно нарязаната шунка, настърганото сирене, подправките и накрая разбитите на сняг белтъци.

Тиганиците се пържат в олио, подреждат се в чиния, заливат се със сметана и се украсяват.

Механично метално сито за хубаво тесто
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар