Таратор по Пирдопски

Михаела
Михаела
Новак
22/09/2012
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 430
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скилидките на чесъна се счукват със солта.

Средата от хляба се надробява на трохички.

Краставицата се обелва и се нарязва на дребно.

Смесват се и се разбъркват. Прибавят се олиото и оцета и се заливат с 5 ч.ч. студена вода.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар