Бутерки с ябълки и круши

03/09/2012
"Разкошни бутерки с готово тесто, които ще приготвите за нула време "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции10-12 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 828
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете ябълките и крушите на ренде, леко ги изцедете от сока с ръка и объркайте с канелата и меда. Нарежете локума на тънки парченца. По желание може да добавите и натрошени ядки към плънката.

Разстелете бутер тестото и нарежете на правоъгълници в желаната големина. В средата разпределете от плънката, по няколко филийки локум и леко навлажнете краищата, за да се слепнат.

Затворете бутерките, като леко притиснете краищата и ги подреждайте в подходяща тава. Сложете да се изпекат в умерено загряна фурна, докато се надуят и добият приятен загар.

По желание поръсете бутерките с ябълки и круши с пудра загар, докато са още горещи.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар