Салата Виктори

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
599
2k
31
2k
Салата Виктори
30/08/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции1
"Всяка салата, в която има бекон, може да се разглежда като победа на вкуса над диетата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бекона на ситни ленти и ги запържете в сух тиган на умерен котлон.

Почистената маруля накъсайте в купа. Добавете маслините, бекона и нарязаните на четвъртинки сварени яйца.

По периферията на чинията направете украса от репичките, като ги нарежете по интересен начин.

Поръсете салатата с малко сол, соевия сос, оцета и олиото. Поднесете салата Виктори веднага.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: