Свинско филе с мариновани гъбки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
412
300
29/11/2017
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 364
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на жулиени, намажете го със зехтин и го сложете в загрятия намасле сач. Запечете за 2-3 минутки или докато промени цвета си, като непрекъснато разбърквате.

Добавете нарязаните лук, чушки, тиквичка и гъби, разбъркайте добре.

Гответе до полуготовност на продуктите, ако е необходимо, сипете още зехтин.

Овкусете сача със сол и пипер, прибавете маслините, малко соев сос и горчица.

След още около 2-3 минутки поръсете с настърган кашкавал и свалете от огъня.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар