Питки на сач

08/11/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715811039
"Бързо и вкусно - ето какво да приготвите за обяд покрай другите вкусотии "
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо527
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • тесто - 1 опаковка готово
  • сирене - 200 г
  • мас - разтопена
  • масло - за намазване на питките
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете тестото на четен брой топки и разточете всяка една на тънка кора. Намажете корите с разтопената свинска мас, поръсете със сирене и ги навийте на рула.

Завийте краищата на рулата по следния начин - едното наляво, а другото надясно и накрая ги съединeте така че крайният резултат е осморки.

Подредете питките една върху друга две по две и внимателно ги разточете на питки, които са с големината на сача.

Сгорещете сача силно, но без да го намаслявате и печете питките докато получат кафеникави петънца. Всяка питка намазвайте с масло.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар