Манджата на баба

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k7702k
Манджата на баба
17/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Няма точни пропорции за продуктите. Всичко се слага в зависимост от предпочитанията и вкуса. Хлябът се нарязва на кубчета. В дълбока купа се слага ред хлебни кубчета, поръсва се с натрошено сирене, пак хляб, пак сирене и така до свършване на продуктите.

Отгоре се поръсва само сирене. Олиото се загрява и в него леко се запържва червения пипер - да замирише приятно. Полива се с лъжица върху сиренето. В съда, в който е запържвано олиото се сипва вода, посолява се на вкус и след като кипне с лъжица се полива попарата (хлебните хапки не трябва да плуват). След това се похлупва с капак и се оставя 10-15 минути да омекнат хапките.

Рейтинг

4.6
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: