Пилешки гърди с ябълки

04/02/2013
Ради
отРадиНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4-6
  • Преглеждания общо3 285
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се измиват и се оставят да се отцедят.
Поръсват се със сол и черен пипер и се запържват леко в нагорещена мазнина.

Ябълките се белят, нарязват се на кубчета, като се махат семките. Дафиновия лист и ябълките се прибавят към месото. То се залива с ябълковия оцет и се задушава 15 мин. на умерен огън.

Сметаната се разбива и се подправя със сол и пипер.

Със соса се полива пилето и се украсява с лисата от салвия и риган.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар