Пилешко месо с пушени гърди
02/11/2017
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715811991
"Тази диета ще ни съсипе, затова решихме към пилешкото месце да добавим и малко пушени гърди "
- Приготвяне20 мин.
- Готвене40 мин.
- Общо60 мин.
- Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
Необходими Съставки
- пилешко филе - 500 г
- кашкавал - 200 г
- пушени гърди - 300 г
- чушки - 3 бр.
- лук - 3 глави
- моркови - 3 бр.
- домати - 2 бр.
- черен пипер
- олио
- сол
Начин на приготвяне
Нарежете пилешкото на кубчета и го сложете в намасления загрят сач.
Когато е готово, последователно (през около 5 минути) започнете да добавяте другите продукти.
Първо прибавете лука, след това чушките, морковите и накая доматите.
След още 5 минути прибавете пушените гърди, нарязани на ивички. Овкусете всичко със сол и черен пипер, разбъркайте.
Поръсете с настъргания кашкавал и след няколко минути махнете от огъня.подобни рецепти тук
Когато е готово, последователно (през около 5 минути) започнете да добавяте другите продукти.
Първо прибавете лука, след това чушките, морковите и накая доматите.
След още 5 минути прибавете пушените гърди, нарязани на ивички. Овкусете всичко със сол и черен пипер, разбъркайте.
Поръсете с настъргания кашкавал и след няколко минути махнете от огъня.подобни рецепти тук