Панирани картофени топки

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
295
50
810
18/08/2012
"Дайте по един лайк, за да обявим тези панирани картофени топки да най-хитово мезе за бира"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 361
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварените картофи намачкайте и ги объркайте с брашното, яйцата, сол и черен пипер. ПО желание добавете и други подправки, като магданоз и чубрица. Оставете сместа да почине за 20-30 минути. От нея оформете малки топчета.

Разбийте всички съставки за панировката заедно. Друг вариант е накрая да объркате с разбитите на сняг белтъци. Така панировката ще стане по-пухкава.

Всяко топче се потапя в панировката и се пуска в гореща маслена баня. Изпържете панираните картофени топки до приятен кафяв загар. Поднесете ги с гарнитура от салата.

Подложна чиния с брокатен ефект ф33
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Подложна чиния с брокатен ефект ф33
8.49 лв.
Виж ››

Придайте стил и елегантност на трапезата с красива подложна чиния, върху която ще сервирате своите специалитети. Страхотно качество и дизайн. Може да избирате между 4 цвята. Подложната чиния с брокат ще спечели сърцето на всяко кухненско шкафче на мига - и вашето, разбира се.

Рейтинг

5 8
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ангелина
ангелина
21.07.2013 11:20
всичкоехубаво самоче в сместа несе слага брашно иначе стават страхотни
0
0