Свински пържоли с гъби и праз

23/10/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8705810208
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции3
  • Преглеждания общо976
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 3 - 4 бр. вратни
  • гъби - 500 г пресни
  • доматен сок - 1 ч.ч.
  • праз - 3 - 4 стръка
  • индийско орехче - 1/2 бр.
  • кимион - смлян
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазнете с олио и загрейте сача, изпечете в него предварително начуканите и овкусени с пипер сол пържоли. Обръщайте ги от време на врме.

Щом станат готови ги извадете от сача, капнете малко олио в него и сложете нарязаните гъби и праз.

Гответе до тяхното омекване и ги овкусете със сол, индийско орехче, черен пипер и кимион.

Върнете пържолите в сача, залейте всичко с доматения сок и разбъркайте внимателно. Гответе докато ястието остане на мазнина.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар