Телешко фрикасе

17/08/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 421
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитото и подсушено телешко месо нарежете на късчета. Сложете го да се вари в достатъчно вода заедно с разполовените зеленчуци и подправките за супа. Свареното месо посолете и след няколко минути го извадете с решетъчна лъжица в чиния.

Запържете брашното в сгорещеното масло и разредете запръжката с прецедения бульон, като бъркате интензивно. След като сосът поври 10 минути, го свалете от котлона.

Застройте с разбитите яйца с киселото мляко и добавете малко сол на вкус. Полейте телешкото с белия сос. Поднесете телешкото фрикасе с малко скълцан магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар