Пилешко филе с гъби и топено сирене

05/08/2012
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай126146
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 239
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и нарязани гъби задушете в малко масло. Добавя се начуканото и овкусено пилешко месо и се поръсва и с майорана и малко счукан кимион.

Ястието се оставя да се задуши не умерен огън за няколко минути. Накрая добавете и разбъркайте с топеното сирене. Долейте малко водичка и след 6 минути снемете от котлона.

Поднесете пилешки хапки с гъби и топено сирене с малко настъган кашкавал.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар