Турска салата с булгур Късър

Барфи
Барфи
Новак
03/08/2012
Приготвяне80 мин.
Готвене20 мин.
Общо100 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 845
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете булгура в тъкмо кипнала вода за 10-20 минути (в зависимост от булгура), за да набъбне. След това овкусете с лимоновия сок и малко зехтин.

Разбъркайте със скълцания лук, нарязаните ситно чушки, доматите, чесън, скълцан магданоз, доматеното пюре, сол и черен пипер.

Добре объркайте Турската салата с булгур и сложете в хладилника за 1 час преди да поднесете.

Рейтинг

5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар