Турска салата с булгур Късър

EfrosiaEfrosia
Джедай
468
785
10
1k
03/08/2012
Приготвяне80 мин.
Готвене20 мин.
Общо100 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20 480
  • Преглеждания за месеца171
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Табуле

Начин на приготвяне

Накиснете булгура в тъкмо кипнала вода за 10-20 минути (в зависимост от булгура), за да набъбне. След това овкусете с лимоновия сок и малко зехтин.

Разбъркайте със скълцания лук, нарязаните ситно чушки, доматите, чесън, скълцан магданоз, доматеното пюре, сол и черен пипер.

Добре объркайте Турската салата с булгур и сложете в хладилника за 1 час преди да поднесете.

Практичен гевгир с подложка купа-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен гевгир с подложка купа
7.00 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Голяма купа с гевгир, в която може да измиете, обработите, разбъркате, сервирате и дори да размразявате продукти. Възможност за отделно ползване и за закачане чрез дупчици на дръжките на съдовете.

Рейтинг

5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар